Ρολά Λαμαρίνας Επίπεδης Διατομής R_75 & R_115

Τα ρολά ασφαλείας από λαμαρίνα γαλβανιζέ κλειστού τύπου είναι κατάλληλα για βιομηχανίες, γκαράζ, αποθήκες, καταστήματα και επαγγελματικούς  χώρους.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 

Κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 0,8 mm ή 1,0 mm. Διατίθενται σε 2  τύπους, το φαρδύ φύλλο R_115 που είναι κατάλληλο για όλα τα ανοίγματα και το στενό φύλλο R_75 που είναι κατάλληλο κυρίως για μικρά ή μεσαία ανοίγματα.

•Στην άκρη των προφίλ προσαρμόζονται ειδικές τάπες από πολυαμίδιο για μείωση της τριβής και του θορύβου.

•Το τελευταίο μέρος του ρολού (κατωκάσι) αποτελείται από γαλβανισμένη λαμαρίνα κλειστού τύπου, πάχους 1 mm και είναι ενισχυμένο με γωνιά γαλβανιζέ 30 Χ 45 Χ 3 mm για μεγαλύτερη αντοχή, ενώ στο σημείο που εφάπτεται με το έδαφος τοποθετείται λάστιχο PVC για περισσότερη στεγανότητα.  Στο κατωκάσι τοποθετούνται επίσης ειδικές χειρολαβές για την χειροκίνηση του ρολού, ενώ είναι δυνατή και η υποδοχή κλειδαριών ασφαλείας.

•Τα ρολά κινούνται μέσα σε οδηγούς από γαλβανισμένη λαμαρίνα, οι οποίοι  φέρουν στεγανωτικό λάστιχο και βουρτσάκι για την μείωση θορύβου και της σκόνης κατά την λειτουργία του ρολού. Οι οδηγοί αυτοί μπορεί να  είναι σχήματος ‘’Π’’ σε διαστάσεις 4,0 Χ 4,0cm ή σχήματος Ω σε διαστάσεις 7,0 Χ 7,0cm ή 7,0 X 12,0cm, ανάλογα με το μέγεθος του ρολού.

•Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τα κατάλληλα μοτέρ, ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού και την συχνότητα χρήσης του.

•Ρολά και οδηγοί βάφονται σε όποιο χρώμα RAL ηλεκτροστατικής βαφής επιθυμεί ο πελάτης.

•Στα ρολά με φαρδύ φύλλο επίπεδης διατομής μπορούν να τοποθετηθούν τζαμάκια πολυκαρβονικά και άθραυστα για ορατότητα ή μπορούν επίσης να συνδυαστούν με τα αντίστοιχα προφίλ διάτρητης λαμαρίνας.

 

ΤΥΠΟΣ

R_115: Φαρδύ φύλλο 0,8 mm

R_115: Φαρδύ φύλλο 1,0mm

R_75:
Στενό φύλλο 0,8 mm

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Γαλβανισμένη λαμαρίνα

Γαλβανισμένη λαμαρίνα

Γαλβανισμένη λαμαρίνα

ΥΨΟΣ ΠΡΟΦΙΛ

11,5cm

11,5cm

7,5  cm

ΒΑΡΟΣ

10 kg/m²

12 kg/m²

10,0 kg/m²