Ρολά Λαμαρίνας Διπλού Τοιχώματος R_115-2

Τα ρολά από γαλβανισμένη λαμαρίνα διπλού τοιχώματος είναι κατάλληλα για βιομηχανίες, γκαράζ και αποθήκες με μεγάλα ανοίγματα, μεγάλη ανεμοπίεση και με υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας και μόνωσης κατά του θορύβου και της θερμοκρασίας.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Κατασκευάζονται από προφίλ λαμαρίνας γαλβανιζέ, φαρδύ φύλλο διπλού τοιχώματος, διαστάσεων 11,5 cm και πάχους 0,8 mm έκαστο. Ανάμεσα στα δύο φύλλα μπορεί να τοποθετηθεί μόνωση διογκωμένης πολυστερίνης για μεγαλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση.

•Στην άκρη των προφίλ προσαρμόζονται ειδικές τάπες από πολυαμίδιο για μείωση της τριβής για του θορύβου.

•Το τελευταίο μέρος του ρολού (κατωκάσι) αποτελείται από γαλβανισμένη λαμαρίνα κλειστού τύπου, πάχους 1 mm και είναι ενισχυμένο με γωνιά γαλβανιζέ 30 Χ 45 Χ 3 mm για μεγαλύτερη αντοχή, ενώ στο σημείο που εφάπτεται με το έδαφος τοποθετείται λάστιχο PVC για περισσότερη στεγανότητα.  Στο κατωκάσι τοποθετούνται επίσης ειδικές χειρολαβές για την χειροκίνηση  του ρολού, ενώ είναι δυνατή και η υποδοχή κλειδαριών ασφαλείας.

•Τα ρολά κινούνται μέσα σε οδηγούς από γαλβανισμένη λαμαρίνα, οι οποίοι  φέρουν στεγανωτικό λάστιχο και βουρτσάκι για την μείωση θορύβου και της σκόνης κατά την λειτουργία του ρολού. Οι οδηγοί αυτοί μπορεί να  είναι σχήματος ‘’Π’’ σε διαστάσεις 4,0 Χ 4,0cm ή σχήματος ‘’Ω’’ σε διαστάσεις 7,0 Χ 7,0cm ή 7,0 X 12,0cm, ανάλογα με το μέγεθος του ρολού.

•Η λειτουργία του ρολού μπορεί να γίνει χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα με τα κατάλληλα μοτέρ, ανάλογα με τις διαστάσεις του ρολού και την συχνότητα χρήσης του.

•Ρολά και οδηγοί βάφονται σε όποιο χρώμα RAL ηλεκτροστατικής βαφής επιθυμεί ο πελάτης.

•Στα ρολά αυτά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν “παραθυράκια” από διπλό τζάμι πολυκαρβονικό και άθραυστο για ορατότητα. Τοποθετούνται σε όποιο σημείο επιθυμεί ο πελάτης και όσα τζαμάκια απαιτούνται.

 

ΤΥΠΟΣ

R_115-2:
Λαμαρίνα διπλού τοιχώματος

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Γαλβανισμένη λαμαρίνα

ΥΨΟΣ ΠΡΟΦΙΛ

11,5cm

ΒΑΡΟΣ(kg/m²)

20kg/m²